PARTICIPACIÓ FAMILIAS PEC

PARTICIPACIÓ FAMILIAS PEC // Com ja sabeu l’escola es troba en un procés de reelaboració del Projecte Educatiu del Centre (PEC). Des de la junta de l’AMPA creiem que aquest és un bon moment per reforçar i aprofundir en la participació de les famílies a l’escola.



19/3/13

Diada per l'Escola Pública / 15 març


Les escoles de Ciutat Vella s'han unit per organitzar una acció de protesta per la defensa de l'educació pública de qualitat i en contra de les retallades en educació. Ens hem afegit a la Diada 15M per l’Escola Pública i vam participar en aquesta iniciativa reivindicativa lúdica i creativa juntament amb nens i nenes, mestres,  pares, mares i representants de tota la comunitat educativa del nostre districte. 

La proposta va consistir en concentrar-nos a la Plaça St. Miquel (al darrera de l’ajuntament de Barcelona) a les 17:30 h. Un cop allà es van repartir fulls grocs a tothom on tots hem pogut expressar reivindicacions que amb les que vam empaperar l'escultura d"Homenatge als castellers". A la plaça eren la geganta Dulsirena, els Xanquets del Casal Infantil Pati Llimona, percussió i música, les corals de pares i mares de l’escola Cervantes i Parc Ciutadella.

Vam sortir de l’escola el divendres 15 de març a les 17:00 cap a la plaça Sant Miquel formant una comparsa funerària amb un taüt i tot de ploraneres i ploraners amb espelmes per l’educació pública, acompanyats de la coral de pares i mares de l’escola cantant el “Dona Nobis Pacem” (canon de Mozart).


Gràcies tots per la seva participació i entusiasme!




Bloc Ciutat Vella Barcelona Es Mou, de Francisco Jodrà (Gràcies!!)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada