PARTICIPACIÓ FAMILIAS PEC

PARTICIPACIÓ FAMILIAS PEC // Com ja sabeu l’escola es troba en un procés de reelaboració del Projecte Educatiu del Centre (PEC). Des de la junta de l’AMPA creiem que aquest és un bon moment per reforçar i aprofundir en la participació de les famílies a l’escola.



25/3/13

Créixer en família. Taller i cicle formatiu


Us proposem un cicle formatiu gratuït, “Créixer en família”, dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu de forma positiva, amb l'objectiu de potenciar el reconeixement i la confiança en les pròpies capacitats dels progenitors.

El cicle s’organitza a partir de 6 tallers de dues hores cada un planificats per treballar amb un grup de 20 a 30 pares mares. Cada taller està dirigit per un professional del grup EDUVIC – Plataforma Cruïlla http://www.eduvic.coop (psicòlegs, pedagogs, terapeutes, treballadors socials, educadors socials....), entitat que ofereix serveis amb diferents programes pensats per donar un suport concret i pràctic a les famílies.

Els tallers estan orientats a famílies amb nens de 3 a 6 anys (cicle infantil). I es duran a terme cada dimecres del mes d’abril i els dos primers dimecres del mes de maig de 17:00 h a 19:00 h a l’escola. Hi haurà servei d’acollida.

En aquest enllaç trobareu més informació sobre els tallers: 

Créixer en Família

---
Os proponemos un ciclo formativo gratuito, “Crecer en familia”, dirigido a orientar, reforzar y dar herramientas a las familias para ejercer su papel educativo de forma positiva, con el objetivo de potenciar el reconocimiento y la confianza en las propias capacidades de los progenitores.

El ciclo se organiza a partir de 6 talleres de dos horas cada uno planificados para trabajar con un grupo de 20 a 30 pares madres. Cada taller está dirigido por un profesional del grupo EDUVIC – Plataforma Cruïlla http://www.eduvic.coop (psicólogos, pedagogos, terapeutas, trabajadores sociales, educadores sociales....), entidad que ofrece servicios con diferentes programas pensados para dar un apoyo concreto y práctico a las familias.

Los talleres están orientados a familias con niños de 3 a 6 años (ciclo infantil). Y se llevarán a cabo cada miércoles del mes de abril y los dos primeros miércoles del mes de mayo de 17:00 h a 19:00 h en la escuela. Habrá servicio de acogida.

En este enlace encontraréis más información sobre los talleres:

Créixer en Família



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada