PARTICIPACIÓ FAMILIAS PEC

PARTICIPACIÓ FAMILIAS PEC // Com ja sabeu l’escola es troba en un procés de reelaboració del Projecte Educatiu del Centre (PEC). Des de la junta de l’AMPA creiem que aquest és un bon moment per reforçar i aprofundir en la participació de les famílies a l’escola.



27/5/11

Dóna la teva opinió! entre el 27 de maig i fins al 5 de juny

L'Enquesta a contestar!!!

Arribem a la fase final del procés de consulta a les famílies sobre la reelaboració del Projecte Educatiu del Centre (PEC).
Us volem agrair la col·laboració que heu mostrat fins ara i demanar-vos un darrer esforç:
1. Contestar l’enquesta individual a través de l’aplicatiu d’internet que tindreu a la vostra disposició a partir del dia 27 de maig i fins al 5 de juny (posteriorment no s’acceptarà cap més resposta).
2. Convocar-vos a la reunió de valoració dels resultats de l’enquesta el dia 16 de juny a les 16:30 h a l’escola.

A continuació us facilitem les instruccions per contestar l’enquesta, és important que ho llegiu:
1. Hi ha dues vies per contestar l’enquesta (heu de triar una de les dues vies):
·  O bé en l’aplicatiu d’internet  a través del següent enllaç, l’heu de clicar i ja podeu començar a respondre, recordeu que heu de contestar entre el dia 27 de maig i fins al 5 de juny
O bé podeu venir a l’escola el dimarts 31 de maig i el dimecres 1 de juny de 16:30 a 17:30 a l’aula d’informàtica on hi haurà unes persones de suport de l’equip d’investigació de la UAB que us facilitaran ajuda per contestar l’enquesta també a través d’internet, aquells que vulgueu.


2. L’enquesta es contesta amb 30 minuts / 45 minuts i s’ha de contestar tota seguida. Per facilitar-vos la reflexió i la lectura de l’enquesta us adjuntem un pdf amb les preguntes per consultar-les prèviament, us l’hem enviat per mail. 
Recordeu que les respostes s’han de fer a l’aplicatiu d’internet.
3. L’enquesta és individual (l’ha de contestar la mare i el pare) i anònima, recordeu que volem recollir l’opinió de tothom.
4. Es pot contestar en català o en castellà, com us sentiu més còmodes, totes les preguntes estan formulades en els dos idiomes.
5. L’enquesta està organitzada en 7 apartats: Perfils familiars / Identitat del Centre / Mecanismes d’organització i comunicació / Aspectes pedagògics / Projecte lingüístic / Avaluació / i Altres (calaix de sastre on podeu apuntar aspectes que no s’han tractat específicament a l’enquesta).
6. A cada apartat hi ha preguntes amb resposta tancada (només cal clicar l’opció que considereu adequada) i d’altres amb resposta oberta. Les preguntes amb resposta oberta són molt importants ja que ens permetran obtenir una opinió molt més àmplia i poden ser de molta utilitat per expressar els valors i concretar les propostes que ajudin a elaborar el Projecte Educatiu del Centre.
7. No és obligat respondre totes les preguntes, si bé com més respostes tinguem més ric serà el resultat.


Un cop més agrair-vos la vostra participació i el temps esmerçat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada