PARTICIPACIÓ FAMILIAS PEC

PARTICIPACIÓ FAMILIAS PEC // Com ja sabeu l’escola es troba en un procés de reelaboració del Projecte Educatiu del Centre (PEC). Des de la junta de l’AMPA creiem que aquest és un bon moment per reforçar i aprofundir en la participació de les famílies a l’escola.



25/3/11

Xerrada: Presentació de Projecte Educatiu del CEIP La Llacuna

El 23 de març Jordi Canelles, director del CEIP La Llacuna, va compartir amb nosaltres el procés de creació del Projecte Educatiu de Centre (PEC). Des del seu punt de vista el PEC és el territori d'acció d'un col·legi i sempre és un projecte viu, en constant evolució.
A més de referir-se al PEC del CEIP La Llacuna, ens va parlar de la seva idea del que és l'educació i la funció social de l'escola. En una dinàmica de preguntes i respostes ens va introduir en la seva concepció d'aprenentatge, l'ofici de mestre i la importància d'una visió inclusiva, és a dir l'atenció en els fets, les paraules i les persones.
Agraïm la seva participació en el nostre cicle de xerrades sobre Projectes Educatius de Centre, però sobretot la seva passió per l'ensenyament.

+ info:  CEIP La LLacuna / Projecte Educatiu de Centre


Mural fet per nens, pares i mestres al CEIP La Llacuna. 
Diseny i projecte: Daniel Perellada i Eltono (2011)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada