PARTICIPACIÓ FAMILIAS PEC

PARTICIPACIÓ FAMILIAS PEC // Com ja sabeu l’escola es troba en un procés de reelaboració del Projecte Educatiu del Centre (PEC). Des de la junta de l’AMPA creiem que aquest és un bon moment per reforçar i aprofundir en la participació de les famílies a l’escola.



30/3/11

GRUP DE DISCUSSIÓ DE PARES I MARES. UNA TROBADA DE PERSPECTIVES

Aquest dimarts 29 de març em tingut el primer grup de discussió de pares i mares sobre els temes per a tractar a l'enquesta sobre el Projecte Educatiu.

Coordinat per Cristina Pulido, investigadora del Gabinet de Comunicació i Educació de la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), van ser exposades diverses problemàtiques sobre la manera en com s'ensenya i s'aprèn a la nostra escola. També es van destacar els elements que es valoren positivament del centre. En general, van ser coincidents les perspectives sobre el desig d'una educació més activa i contemporània, una implicació més efectiva del professorat amb la metodologia pedagògica, la integració positiva de la llengües parlades pels alumnes.

Tots els presents en el grup de discussió vam tenir oportunitat d'expressar la nostra opinió, això és només una petita mostra del que va ser escoltat ahir, queden molts arguments, dubtes i aportacions... ara esperem els vostres comentaris...

 


2 comentaris:

  1. Hola, em va saber molt de greu no poder ser ahir. Vaig pensar en vosaltres.

    Ànims per continuar aquest projecte únic i felicitats pel nou blog !

    Natxo pare de Noa P5

    ResponElimina
  2. Hola!
    és emocionant el procés, poder compartir opinions i ideas!

    Ana, mare de Màxim 2º

    ResponElimina